Skalborg Kirke Kollekt

I januar og februar samler Skalborg Kirke ind til:

KORLIV - Folkekirkens Kororganisation er landsorganisationen af børne- og ungdomskor i og omkring folkekirken. Siden sin oprettelse i 1968, har KORLIV (tidligere FUK) udviklet sig til landets største kororganisation med 13.000 korsangere og korledere.
KORLIV arbejder for at kunne tilbyde børn og unge et liv med sang og musik på folkekirkeligt grundlag. Som medlemmer af KORLIV bliver koret og kirken en del af et landsdækkende fællesskab, der giver adgang til aktiviteter og medlemsfordele. Samtidig arbejder KORLIV på at styrke bevidstheden om, hvad sangen betyder for det enkelte menneske, for menigheden og for samfundet.
Skalborg Kirkes Spire-, Børne– og Ungdomskor er medlem af KORLIV og har stor glæde af
KORLIVs aktiviteter.

Læs mere om Folkekirkens Kororganisation på www.korliv.dk

Hvis du ønsker at støtte Skalborg hjælper Skalborg, så er der følgende muligheder