Babysalmesang

 

Næste hold starter d. 27. august

 

 

Tilmelding

 

Hvad er babysalmesang 

Babysalmesang er en intens oplevelse for de mindste børn og deres forældre i kirkerummet. Barnets sanser og opmærksomhed stimuleres gennem sang, dans og leg.

Babysalmesang er altid på barnets præmisser. Vi skaber en tryg atmosfære gennem gentagelser af sange, fagter, bevægelser og rim. 

Babysalmesang er en fin mulighed for at få genopfrisket eller lært salmer, der også kan bruges som godnatsange derhjemme. Efter sang og leg i kirken går vi i korstuen, hvor der er kaffe/the/vand og mulighed for hygge med de andre børn og forældre.

"Man føler sig velkommen i kirken. Der bliver rigtig hygget om os med dækket bord og lune boller," sagde Asgers mor. Louis' mor supplerer: "Det er dejligt med voksensamvær, når man går hjemme på barsel, og der er sådan en hyggelig og rolig stemning, som påvirker både børnene og os voksne."

Forudsætninger

Du kan starte, når dit barn er ca. 3 - 9 måneder. Det er ikke nødvendigt, at dit barn er døbt. Du behøver ikke selv at være god til at synge, men du skal have lyst til at synge og lege, da det vil smitte positivt af på dit barn.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores musikmedarbejder Stinne Øllgaard Andersen på mail: stoa@km.dk eller telefon: 5151 7010

 

 

              

   Babysalmesang