Gospel i Skalborg

Gospel i Skalborg er et fællesskab for alle der elsker gospel. Vi inviterer til Åben Gospel og Gospelgudstjenester.

Åben Gospel

Kom og syng med til "Åben Gospel" som er for alle, der har lyst til en aften fyldt med sang, kor og fællesskab. Uanset erfaring er alle velkomne, bare du har lysten til at synge og mærke energien og glæden ved at synge gospel sammen med andre. 

Aftenen ledes af Heidi Bisgaard, som brænder for at dele gospelglæden ud til andre. Hun har stor erfaring både som udøvende kunstner og underviser og instruktør i hele landet. Heidi leder gospelkoret Aalborg Groovy Gospel samt vokalgruppen Vox11. 

 

 

 

 

 

 

 

Gospelgudstjenester

Skalborg kirke inviterer til gudstjenestefællesskab for alle der elsker gospel. En gospelgudstjeneste er fest og farver og fællesskab. Det er energi, nærvær og intensitet. Det er stilhed og eftertanke. Det er masser af gospelmusik. Vores gudstjenester er fest og begejstring - fordybelse og eftertænksomhed. Og så er der masser af gospelmusik, som alle kan synge med på.

Gudstjenesten gøres af Heidi Bisgaard og Heine Hansen, som brænder for at dele gospelglæden ud til andre. Heidi har stor erfaring både som udøvende kunstner og underviser og instruktør i hele landet. Heidi leder gospelkoret Aalborg Groovy Gospel samt vokalgruppen Vox11. 

 

Pause i 2024
Gospelgudstjenester i Skalborg Kirke er sat på pause resten af 2024. 
Vi glæder os til at genoptage Åben Gospel og Gospelgudstjenester i 2025.