Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Opera med bobler - desværre udsolgt!

Dato
Søndag d. 12. august 2018, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted
Skalborg Kirke
Medvirkende
Marianne Heuer, Charlotte Hjørringgaard, Jens Olav Heckmann og Eva-Marie Kjæhr
Pris
60 kr.

Operakoncert "Opera med bobler"

Søndag d. 12. august 2018 kl. 19.30.

Efter sidste års operakoncertsucces, hvor Marianne Heuer og Charlotte Hjørringgaard samlede fuldt hus, godt og vel, og høstede fantastiske anmeldelser, kan vi igen glæde os til at møde de to sopraner, nu i godt selskab med tenoren Jens Olav Heckmann.

De tre sangere har sammensat et helt nyt program med musik fra Mozart’s opera ”Cosí fan Tutte”, men også lette toner fra Strauss operette ”Flagermusen” og musicalen ”Phantom of the Opera”. Det bliver en cocktail af vellyd for øregangene, følelsesudladninger for fuld udblæsning og smukke samklange mellem sangerne og pianist Eva-Marie Kjæhr, som akkompagnerer alle herlighederne. 

Som et særligt raffinement vil tre af numrene fra "Phantom of the Opera" blive akkompagneret fra kirkens store orgel.

Der serveres et glas Asti undervejs.

Entre: 60 kr. 

Der er desværre udsolgt, men du er velkommen til at møde op og spørge efter ikke-afhentede billetter.

Dørene åbnes kl. 18.45.

- - - 

Lidt om de medvirkende:
Charlotte Hjørringgaard Larsen, dansk sopran.
Charlotte fik sin debut som Gilda under Aalborg Operafestivals opsætning af Rigoletto i 2011. Hun har været tilknyttet det nordjyske operakompagni En Opera, hvor hun bl.a. har spillet Madam Herz i Teaterdirektøren og Opus i Opus og Monster band. Ved Hjørring sommerspil har hun spillet Eliza Doolittle i My Fair Lady og Maria i Sound of Music. I foråret 2016 spillede hun med i Broen over Drina på Teatret Undergrunden, samme sted har hun sunget Xenia i Boris Godunov, Blonde i Bortførelsen fra Seraillet og synger september 2018 Gilda i Rigoletto.

Hun sang desuden, i 2017, Søster Genovieffa i Ylva Kihlbergs opsætning af Puccinis Suor Angelica. Charlotte har flere gange været solist med Aalborg Symfoniorkester og i maj 2016 var hun sanger og konferencier på deres skolekoncerter. I 2018 er Charlotte kåret som ”Årets Kunstner” på Egnsteatret Undergrunden.
Se i øvrigt: www.charlottehlarsen.dk

 Marianne Heuer, sopran, er kandidatuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg (det daværende Nordjysk Musikkonservatorium) som elev af lektor Annette Bo Nielsen. Siden har hun studeret videre ved Bodil Øland, Ulrich Stærk og Bach-eksperten Kristian Sørensen i Leipzig. Hun er nu elev af stjernesopranen Eva Johansson. 
Marianne er fast medlem af DR Koncertkoret, og har i denne funktion medvirket i talrige CD-indspilninger samt radio- og TV-transmitterede koncerter i og udenfor DR Koncert-huset. Desuden er Marianne tilknyttet DR Vokal-ensemblet og Bo Holtens Musica Ficta, senest på en samlet CD-udgivelse af Carl Nielsens sange for kor. Marianne er jævnligt solist i både lied- og kirkekoncerter rundt om i landet, og har bl.a. høstet fine anmelderroser for sin medvirken i Nordjysk Sangselskabs koncerter. 

Se også www.marianneheuer.dk

Jens Olav Heckmann er uddannet lyrisk tenor fra Det Jyske Musikkonservatorium hos tidligere lektor Annette Bo Nielsen, samt i Tyskland hos den danske tenor Kristian Sørensen på Hochschule für Musik und Theater - "Felix Mendelssohnn-Bartholdy", Leipzig. Efter afsluttet uddannel-se har han fortsat sit sangstudium hos Jens Krogsgaard, Tonny Landy og seneste hos Professor i sang ved Northwestern University, W. Stephen Smith. Udover sit arbejde som udøverende sanger og sangpæda-gog er han ansat som 2. tenor hos DR Koncert-Koret og arbejder desuden som kirkesanger og korleder.

Se også jensolavheckmann.com 

Eva-Marie Kjæhr har siden 1983 tegnet det musikalske liv ved Skalborg kirke. Særligt et stort korarbejde er hun blevet meget rost for. Det er blevet til mange koncerter i ind- og udland med bl.a. MOFI-koret, Vokalisterne og især Skalborg Kirkes Ungdomskor, som hun har dirigeret i 25 år.    
Eva-Marie Kjæhr er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium med både klaver (1980) og orgel (1986) som hovedfag. En særlig forbindelse til aftenens solister er Marianne Heuer, som var medlem af Skalborg Kirkes Ungdomskor 1990-2000 og allerede i denne periode bidrog med adskillige soloindslag.