Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Festivalkoncert - Samklangfarver

Dato
Onsdag d. 20. september 2023, kl. 19:30
Sted
Skalborg kirke, Digtervejen 6, 9200 Aalborg SV
Medvirkende
Marianne Heuer, Lars Ole Schmidt og Peter Schüsler

Samklang i Skalborg

Denne koncert byder på de smukkeste samklangfarver for sopran, trompet, orgel og klaver. Instrumenterne kombineres på kryds og tværs, så vi bl.a. kommer omkring barokkens virtuose sopranarier med tilhørende trompet, og helt nyskrevne sange for sopran og klaver.

Marianne Heuer er en erfaren og efterspurgt sopran i det nordjyske musikliv.

Især som solist, men også som sanger i mindre og større professionelle kor – bl.a. DR Koncertkoret – kommer Marianne vidt omkring i både repertoire og geografi. Nyskrevne operaer, nytårskoncerter og teaterforestillinger er alt sammen hendes hjemmebane.

Lars Ole Schmidt er født i Hjørring og startede med at spille trompet som 9-årig i det lokale spejderorkester. Nu besidder han en stilling som solotrompetist i Aalborg Symfoniorkester, og er derudover meget brugt som solist ved bl.a. kirkekoncerter.

Peter Schüsler er organist ved Vor Frue Kirke i Aalborg, og en af landsdelens allerbedste på sit felt. Udover sit daglige virke omkring kirken optræder Peter i mange forskellige sammenhænge som akkompagnatør og kammermusiker, både på orgel og klaver.